Dani Olmo: Bilo bi lijepo da igramo protiv BiH na Euru

Dani Olmo: Bilo bi lijepo da igramo protiv BiH na Euru

E. Škorić

Dani Olmo jučer je u Sarajevu prisutvovao otvaranju međunarodnog simpozija i prvog izdanja međunarodnog festivala sportskog filma Simposar.

Olmo je proglašen otkrićem godine u regiji, a nakon toga je novinarima poručio da se prvi put nalazi u Sarajevu.

“Prvi put sam u Sarajevu i ovo mi puno znači. Ovo je priznanje i za klub i poticaj da nastavimo dalje. Sada imamo tešku utakmicu u utorak. Ostvarili smo veliki uspjeh do sada, ali uvijek želimo više. Imamo šanse u utorak i ako pobijedimo Manchester City možemo biti i drugi u grupi. Puno dobrih stvari smo napravili, zašto ne bi pobijedili i City”, kazao je Olmo novinarima u Sarajevu.

Ukoliko se plasira na Euro, bh. reprezentacija bi bila u grupi sa Španijom, čiji je reprezentativac ključni igrač Dinama, a kojeg već neko vrijeme traže najveći evropski klubovi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

“Ne razmišljam mnogo o transferu, fokusiran sam na utakmicu sa Manchester Cityjem i nastupe za trenutnu ekipu. Dinamo je imao projekt koji je predviđao da budem veliki igrači da budem gdje sam sada. U tome smo uspjeli, ali mlad sam i ovo je samo početak. Trebam još napredovati kako bih bio još bolji”, poručio je Olmo.

Promo

Top Komentari

Mele
Sigurna 3 boda protiv nas, zato bi i volio..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi