Pokorio je Hrvatsku gdje će ga zauvijek pamtiti, a sada želi da ga dovede Florentino Perez!?
Dani Olmo se nalazi na radaru Real Madrida.

Olmo u Realu?

Pokorio je Hrvatsku gdje će ga zauvijek pamtiti, a sada želi da ga dovede Florentino Perez!?

E. Ganibegović

Florentino Perez pohvalno je govorio o fudbaleru kojeg smo donedavno gledali u dresu GNK Dinamo. Impresionirao ga je u dvomeču Lige prvaka između Real Madrida i RB Leipziga.

Fudbaleri Real Madrida su se plasirali u četvrtfinale Lige prvaka. U dvije utakmice bili su bolji od RB Leipziga s ukupnih 2:1.

Prvo su u Njemačkoj slavili 0:1. Bila je to ona utakmica u kojoj je sudijska ekipa dolazila iz Bosne i Hercegovine, na čelu sa sjajnim Irfanom Peljtom.

Sinoć je u revanšu igranom u Madridu bilo 1:1. Vinicius Junior je doveo u prednost domaće, Orban je ubrzo izjednačio, ali gosti iz Njemačke više od toga nisu mogli.

Bez obzira na prolaz, postoje igrači RB Leipziga koji su impresionirali čelne ljude Kraljevskog kluba.

Oglasi

Dani Olmo u Real Madrid?

Florentino Perez, prvi čovjek Real Madrida, bio je na utakmici sinoć i za oko mu je zapao Dani Olmo, fudbaler Leipziga koji je inače dijete Barcelone.

Danija Olmu upoznali smo kao igrača GNK Dinamo Zagreb s kojim je pokorio Hrvatsku i napravio velike uspjehe, te otišao u Leipzig.

Radi se o dečku na kojeg se računa i u reprezentaciji Španije, a svoje kvalitete je pokazao najbolje na početku sezone kada je hat-trickom srušio Bayern u finalu njemačkog Superkupa. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španac je postigao sedam golova i podijelio četiri asistencije u 17 utakmica koje je odigrao ove sezone. Florentino Perez je navodno rekao čelnicima RB Leipziga prisutnim na stadionu da je Dani Olmo kvalitetan igrač.

"On je zvijezda. Ima sjajne kvalite", navodno je rekao predsjednik Real Madrida. Mnogi španski mediji su ovo protumačuli kao moguću želju Pereza da ga dovede u redove Real Madrida i ostaje da vidimo da li će od toga nešto i da bude.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Jeste, sigurno! U Real će doći Olmo, Mbape, Haland, Endrik, Dejvis, Brantvajt iz Evertona, Renan iz Zenita, Joro iz Lila, Pačo iz Ajntrahta i oni mladi španski bekovi iz Đirone i Sevilje (zaboravio sam im imena). Vratiće se i Benzema, Kazemiro, Varan. Da, umalo da zaboravim, doći će i Džudov brat Džob Belingem... I onda jedno pitanje za tzv. novinare: jeste li normalni?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi