Barcelona je osigurala sjajno pojačanje za narednu godinu
Foto - EPA

Olmo pristao na transfer

Barcelona je osigurala sjajno pojačanje za narednu godinu

M. Šljivak

Ekipa Barcelone navodno je za narednu godinu osigurala usluge sjajnog španskog reprezentativca Danija Olma.

Kako navodi La Sexta, Olmo će u 2022. godini postati novi igrač Barcelone, ali nije još uvijek poznato hoće li doći u januaru ili u ljeto naredne godine.

"Dani Olmo će pojačati Barcelonu 2022. godine. Pregovori su u naprednoj fazi, a igrač je prihvatio veliko smanjenje plate. Nije poznato hoće li doći u zimu ili na ljeto. Sve zavisi od finansijske situacije", navodi Maria Garrido iz lista La Sexta.

Dani Olmo je dijete Barcelone. Igrao je za omladinske selekcije ovog kluba u periodu od 2007. do 2014. godine kada je otišao u zagrebački Dinamo.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CS9pJgatl3K/[/instagram]

Potražite više informacija na temu La Liga:

Odlazak u Hrvatsku se ispostavio kao pravi potez. U dresu Dinama Olmo je eksplodirao i prošle godine je otišao u RB Leipzig.

Povezivao se 23-godišnji fudbaler i ranije sa Barcelonom. Ipak, on je odlučio ići stepenicu po stepenicu, ali očigledno je da bi na kraju ipak mogao zaigrati u dresu katalonskog velikana.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...solidan igrac,ali nista posebno...masno ce ga preplatiti...ali niko ozbiljan vise i nece u taj klub kada vide sta se radi igracima i koliko su propali.
11 4
Rodjeni66
Završit ce kao Pjanic,veliko pojačanje na kraju grije klupu.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi