Dani Parejo produžio ugovor sa Valencijom
I ove sezone igra u sjajnoj formi

Uz novu otkupnu klauzulu

Dani Parejo produžio ugovor sa Valencijom

S. Pašalić

Kapiten Valencije Dani Parejo produžio je ugovor do 30. juna 2022. godine.

Ovaj vezni igrač je 2011. godine stigao u Valenciju iz Getafea i brzo je postao jedna od ključnih figura ovog tima, a ove sezone je nastavio sa svojom dobrom formom te postigao svoj šesti gol sezone u subotnjoj utakmici protiv Barcelone koja je završila rezultatom 2:2.

Klub je u ponedjeljak potvrdio da je ugovor obnovljen i da je ugrađena nova otkupna klauzula koja iznosi 50 miliona eura.

"Sve ove godine provedene u Valenciji su od mene napravile boljeg čovjeka. Sada sam ponosan porodični čovjek, otac dvoje djece iz Valencije koja su naravno navijači Valencije", rekao je Parejo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi