Daniel Graovac i zvanično u novom klubu

Doskorašnji fudbaler Željezničara

Daniel Graovac i zvanično u novom klubu

Doskorašnji fudbaler Željezničara Daniel Graovac karijeru će definitivno nastaviti u Srbiji.

Nakon što je okončao epizodu na Grbavici, ovaj 24-godišnji stoper je proteklih sedmica vodio pregovore s nekoliko klubova, a na kraju se odlučio za Vojvodinu s kojom je danas i zvanično potpisao ugovor.

Novosadski klub je na svojoj stranici saopštio da je Grahovac potpisao trogodišnji ugovor, a u Vojvodinu je prije njega, podsjećanja radi, stigao bivši fudbaler Širokog Brijega Damir Zlomislić.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Graovac je osim Željezničara kroz dosadašnju karijeru igrao još za Novi Grad, mladi tim Dinama iz Zagreba, Mouscron i Zrinjski s kojim je tri puta bio šampion BiH. Također, jedno vrijeme je bio i reprezentativac BiH.

Inače, Vojvodina je prošlu sezonu u srbijanskom šampionatu okončala na osmoj poziciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije