Daniel Graovac se danas pridružuje novom klubu?

Nakon odlaska iz Željezničara

Daniel Graovac se danas pridružuje novom klubu?

Povremeni bh. reprezentativac Daniel Graovac je nakon završetka sezone napustio Željezničar, za koji je proteklih godinu dana nastupao kao posuđen igrač iz belgijskog Mouscrona.

Iako se špekulisalo da će 24-godišnji stoper, koji je silom prilika dobar dio proljetnog dijela sezone odigrao na poziciji desnog beka i to vrlo dobro, pronaći zajednički jezik sa Upravom Željezničara i ostati na Grbavici, uslijedio je razlaz pa je Graovac proteklih sedmica tragao za novim angažmanom.

Po svemu sudeći, Daniel Graovac će svoju karijeru nastaviti u Srbiji i to u ekipi Vojvodine iz Novog Sada, koja bi ga željela angažovati ovog ljeta.

Pojedini srbijanski mediji pišu da će Graovac danas stići u Novi Sad i pridružiti se novom klubu, a s njim bi trebao stići i grčki fudbaler Diamantis Chouchoumis.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Daniel Graovac je tokom karijere nastupao za Novi Grad, mladi tim Dinamo Zagreba, Mouscorn, Željezničar i Zrinjski s kojim je osvojio tri titule prvaka Bosne i Hercegovine. Za reprezentaciju BiH je debitovao u martu 2016. godine, a sakupio je tri nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi