Daniel Graovac potpisao za Astru

Bh. fudbaler karijeru nastavlja u Rumuniji

Daniel Graovac potpisao za Astru · Zvanično

Ime 25-godišnjeg Daniela Graovca u proteklim danima se ponovo počelo pojavljivati u bh. medijima, u kontekstu njegovog potencijalnog povratka u FK Željezničar.

Bila je to i velika želja navijača sarajevskog kluba, ali od povratka Daniela Graovca na Grbavicu neće biti ništa - danas je postalo jasno.

Naime, ovaj bh. fudbaler je danas potpisao ugovor sa rumunskom Astrom, klubom sa kojim je prije nekoliko dana saradnju ozvaničio i doskorašnji fudbaler FK Sarajevo Ljuban Crepulja.

Daniel Graovac je danas sa Astrom ozvaničio trogodišnju saradnju, a u Rumuniju je stigao nakon epizode u Vojvodini.

Inače, Graovac je dres Željezničara nosio u sezoni 2017/2018 kao posuđen igrač belgijskog Mouscrona. U Vojodinu je kao slobodan igrač stigao prošlog ljeta.

Osim, Željezničara, Vojvodine i Mouscrona, Graovac je svojevremeno bio član Zrinjskog, te omladinskog pogona Zagrebačkog Dinama.

Top Komentari

bistrik87
Aaa pa ja konto igrat ce na dolini chupova
1 0
redbull
Zar nisu rekli da 100% dolazi u zelju :D
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi