Nije imao novca za auta i vozio se biciklom, sada pored sebe ima ženu koja je sinonim za savršenstvo

Može biti ponosan

Nije imao novca za auta i vozio se biciklom, sada pored sebe ima ženu koja je sinonim za savršenstvo

Admin Čaušević

Da fudbaleri pored sebe imaju zgodne žene uopšte nije novost, međutim rijetki su oni koji su uspjeli osvojit ženu iz snova kada su bili niko i ništa. 

Dok je bio na početku svoje karijere zarađivao je siću. Igrao je za Empoli kao posuđen igrač Juventusa, a na treninge i utakmice je išao biciklom.

Riječ je Danieleu Ruganiju, dugogodišnjem štoperu Stare dame koji nikako nije uspio da ispliva u prvi plan i vječita je rezerva među Bianconerima.

Kada je nastupao za tim iz Toskane uspio je pronaći put do srca Michaele Persico. Sve se desilo 2016. godine tokom jednog amaterskog teniskog meča.

Od tada je ovaj par nerazdvojan, a Perisco je danas sigurno jedna od najtraktivnijih "žena fudbalera" što potvrđuju i njene fotografije na Instagramu.

Oglasi

Sa 2 miliona pratitelja na Instagramu atraktivna Italijanka je znatno popularnija od svog partnera koji bez obzira što igra sa slavni Juventus i nije toliko zanimljiv fudbalskim fanovima.

Od 2020. godine ovaj par je otac jednog djeteta pošto su dobili sina Tommyja, a zanimljivo da još uvijek nisu odlučili da stanu na ludi kamen.

U centu pažnje su se našli za vrijeme pandemija koronavirusa kada je Rugani postao prvi pozitivan fudbaler Juventusa, a njegova partnerica je bila trudna.

"Onoga dana kad sam saznala da je Daniele  pozitivan, jednostavno sam pretpostavila da sam i ja. Kao da mi je u mozgu došlo do kratkog spoja, razmišljajući o svim načinima na koje bi to moglo utjecati na bebu", govorila je ona tada.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Michaela je radila kao novinarka i tv voditeljica, međutim kako joj je porasla popularnost okrenula se drugim poslovnim aktivnostima i može se reći da joj ide poprilično dobro.

Isto i ne važi za Ruganija koji je prošle sezone u dresu Juventusa skupio svega 11 nastupa i trenutno je puno bliže odlasku nego ostanku u redovima Stare dame. 

Top Komentari

Dex.Pex23
"Od 2020. godine ovaj par je otac jednog djeteta pošto su dobili sina Tommyja..." Ovaj par ne može biti OTAC već roditelji dječaka Tommyja. U školu se išlo ili ne ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi