Danijel Miličević produžio ugovor sa Gentom

Ostaje do 2019. godine

Danijel Miličević produžio ugovor sa Gentom

Potencijalni bh. reprezentativac Danijel Miličević danas je produžio saradnju sa Gentom. 

Iskusni Miličević je u Gent dospio 2014. godine i u međuvremenu se profilisao u jednog od najboljih fudbalera ove momčadi, a njegovi zapaženi nastupi nagrađeni su novim ugovorom koji je potpisan do ljeta 2019. godine. 

Za Miličevića je u proteklom periodu bilo zainteresovano nekoliko italijanskih klubova, međutim on je odlučio produžiti saradnju i još neko vrijeme ostati u Gentu i pomoći svom klubu da odbrani titulu prvaka tamošnje lige. 

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Miličević je prije dolaska u Gent nosio dresove Charleroia, Eupena, Yverdon-Sporta i Lugana. Prošao je također sve omladinske selekcije Švicarske.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi