Danski mediji: Eriksen prodaje kuću u Londonu, kupuje u Madridu

Danac u Realu?

Danski mediji: Eriksen prodaje kuću u Londonu, kupuje u Madridu

Edmir Škorić

Nakon što su kupljeni Hazard, Jović i Mendy, Real planira još pojačanja, a na listi želja Zinedinea Zidanea je i Christian Eriksen.

Ovaj sjajni veznjak Tottenhama se i ranije povezivao s Realom, a danski list Fyens Stiftsidende je danas objavio kako su uži članovi Eriksenove porodice u Madridu boravili kako bi pronašli adekvatnu kuću za njega.

To naravno budi strasti kod navijača Reala, koji bi voljeli da predsjednik kluba Florentino Perez nastavlja s kupovinom i da osigura i potpis playmakera koji godinama igra na visokom nivou u dresu Tottenhama. Briljirao je u Premier lig, Ligi prvaka, u dresu danske reprezentacije...

Fyens Stiftstidende također u svom štampanom izdanju, ali i online navodi da Eriksen i njegova djevojka Sabrina prodaju svoj stan u Londonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Real se okrenuo Eriksenu nakon što je postalo jasno da Paul Pogba neće doći. Francuz je u ovom trenutku bliže Juventusu ili ostanku u Realu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mikidk
Pregledao Sam sve danske stranice i nigdje to nepise
4 0
Kiss
saberi se novinaru,zadnje što si napisao nikako ne ide
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi