"Dao mu je crveni zbog povlačenja za kosu? Pa, nismo žene"

Zanimljiv komentar Emre Cana

"Dao mu je crveni zbog povlačenja za kosu? Pa, nismo žene"

Crveni karton za Cristiana Ronalda tokom sinoćnje utakmice između Valencije i Juventusa još uvijek je tema broj 1 u svjetskim medijima. 

Zanimljivo je i mišljenje veznjaka Stare dame Emrea Cana povodom ove situacije. On smatra da Ronaldo nije zaslužio crveni karton, a to je objasnio na zanimljiv način.

"Je li to trebao da bude crveni karton? Saznao sam da je to samo zbog toga što ga je povukao za kosu. Nismo žene, pustite nas da igramo fudbal", rekao je Emre Can i nastavio:

"Ako ćete svaki put zbog toga pokazivati crveni karton, onda ga trebate vaditi nakon skoro svakog faula. To 100 posto nije bio crveni karton".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iako je ostao sa deset fudbalera, Juve je ipak uspio da pobijedi Valenciju u gostima sa 2:0.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Ronaldo je pojačao svoju ekipu kad je izašao van sa terena.
8 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti