11

Komentari (11)

realista1982
Imam ja prijedlog,neka dovedu Mame i Seke da im pravimo talentovanu djecu(kad im je toliko stalo do nase djece),dokazali smo da znamo ...!
user1677191664
Momak porijeklom iz bosne,,Familija,pradjedovi,djedovi,,stricevi itd ,,rodzen u Svici ,,igra za Srbiju kao voli je,, kakvi umovi odgajaju takvu djecu,,pa ako neces za vec za ok,,Bih igraj zq Svicu ,,sta ti sine imas sa srbijom hahahahaha
Arnel925
Drakula
Tacno tako boli nas tuki za reprezentacijom BiH
Arnel925
Možda tebe boli. Zato imaš pravo da navijaš za Francusku, Brazil, Australiju, Srbiju itd. Komedija navijaš za tuđu zemlju a živiš u BiH. Srce se prazno osjeća na kraju haha Zivjelja naša BiH i njena teritorija zauvijek. A svako ima pravo da navija za koga hoće. I ja navijam ponekad za Brazil kad igra.
Milfhunter
Čemu svaki put dramatični naslovi, Srbija je ukrala igrača Švicarskoj a ne BiH, i neka svatko igra za koga hoće, ovakvih tekstova ima najmanje 100 godišnje. Ne može svaki igrač koji ima porijeklo iz BiH igrati za BiH. Nije logično, koga privoliš dobrodošao, tko ne želi ne treba uopće pisat o njemu.
dsimic
Odličan komentar
Drakula
Isti kurcic ko tahirovic. Izabrao svoju reprezentaciju sretno
user1677191664
Sad ce to drakula objasniti ,,mora da si automas hahhaha
Drakula
Zatucanim bosnjacima nije mjesto na mom komentaru
Mowzilla
Sretno i ne vracaj se vise...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.