Benedetto uradio šakom u glavu saigrača na poluvremenu, policija utrčala u svlačionicu

Nevjerovatno šta se dešava u Boci Juniors

Benedetto uradio šakom u glavu saigrača na poluvremenu, policija utrčala u svlačionicu

E. Čaušević

Napadač Boce Juniors, Dario Benedetto, našao se u centru pažnje fudbalske javnosti nakon još jednog skandaloznog poteza.

Ovaj 32-godišnji napadač vratio se u Bocu Juniors početkom ove godine iz Marseillea gdje se nije previše proslavio svojim igrama.

Međutim, ni u klubu iz Buenos Airesa mu ne ide baš onako kako je očekivao, a sve češće se nalazi u centru pažnje zbog skandaloznih poteza, a ne golova koji se itekako očekuju od njega.

Minulog vikenda Benedetto je napravio nevjerovatnu stvar jer se na poluvremenu utakmice Boce i Racinga potukao sa svojim saigračem Carlosom Zambranom, a čak je morala reagovati i policija.

Argentinski mediji objavili su da je sve počelo kada su igrači ušli u svlačionicu i počeli su se svađati, a potom je Benedetto šakom u glavu udario Zambrana.

Benedetto je bio ljud što Zambrano ne igra kako treba u odbrani i optužio ga je da je najslabija karika u ekipi. Zbog tuče je u svlačionicu došla i policija koja je uspjela da smiri situaciju.

Oglasi

Obojica igrača ostala su u igri, a na licu Zambrana mogla se vidjeti povreda koju je zadobio zbog udarca Benedetta.

Zambrano's face was clear to see when he emerged at half-time indicating he had been in some kind of altercation

Također, i Benedetto je imao nekoliko masnica na vratu što jasno pokazuje da je tuča između njih dvojice bila žestoka. No, mnogima nije jasno zašto ih trener Huogo Ibarra nije odmah izveo iz igre zbog skandaloznog ponašanja.

[twitter]https://twitter.com/you14568/status/1558978610303844353[/twitter]

Ibarra je nakon utakmice potvrdio da su Benedetto i Zambrano imali sukob, ali je rekao da je to sve bilo verbalno i da nije bilo fizičkog kontakta.

"Znam da je bila rasprava između Benedetta i Zambrana, ali to je sve što sada znam. Takve rasprave uvijek postoje u ekipama i sve to je normalno", rekao je Ibarra koji očito nije bio svjestan šta se zaista desilo.

Top Komentari

denimen9
koji debil, ćuj uradio igrača, pa gdje se smiju raditi igači.. ccc
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi