Na ljeto prešao kod arapskih vlasnika za 2 miliona, sada dobio poziv u reprezentaciju BiH

Iznenađujući poziv

Na ljeto prešao kod arapskih vlasnika za 2 miliona, sada dobio poziv u reprezentaciju BiH

A. Čaušević

Kenan Kodro neće biti jedina izmjena za septembarsko okupljanje reprezentacije BiH.

Ivaylo Petev je odlučio pozvati Kodru nakon što je odustao Luka Menalo zbog povrede, a u međuvremenu je stigao još jedan naknadan poziv.

Naime, u reprezentaciji će se ponovo pojaviti Dario Šarić koji je još ranije pozivan, međutim zbog povrede nije mogao debitovati za Zmajeve.

Da će se novi fudbaler Palerma pojaviti na okupljanju otkrio je FK Željezničar čije je prostorije posjetio ovaj veznjak.

[facebook]https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/posts/pfbid0EDLxfUwE84XUY2gFpo8taBesvTAHHdGsfFCvwm4eFneuVgcGfT3uz2XwyzT1Srq9l[/facebook]

Šarić je ovog ljeta prešao u Palermo koji se nalazi u vlasništvu arapske grupacije City Football za 1.8 miliona eura nakon što je dugo godina uspješno igrao za Ascoli.

Oglasi


Ovaj 25-godišnjak rođen u Italiji je ranije pozivan u maju prošle godine, ali nije debitovao u susretima protiv Crne Gore i Danske.

"Žao mi je što neću debitovati, ali veoma sam sretan što sam tu i što sam imao priliku da upoznam selektora, stručni štab i reprezentativce. Kao i svaki fudbaler, volio bih da mogu da im se pridružim na treninzima i na utakmici", rekao je tada te dodao:

"Tokom svoje karijere do sada nisam imao problema sa povredama i na nesreću baš mi se sad ovo desilo, prije dolaska u reprezentaciju. Ipak, tu sam i dalje uz ekipu i ovo je svakako veliko iskustvo za mene."

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

U novoj sezoni Serije B Šarić je skupio pet nastupa za Palermo i do sada je na učinku od jedne asistencije.

Ostaje da se vidi da li je zahvalni veznjak dobio poziv zbog novog otkaza ili je selektor Petev odlučio da će mu biti potrebno još fudbalera u veznom redu. Više informacija će se znati na današnjem treningu zakazanom za 18 sati. 

Top Komentari

nije.suplja
Kad je mogao poziv dobit onomad Tatar, moze svako.
4 1
Fizo
Ima li kakav tekst o Asmiru Begoviću.?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi