Todorović: Naivno smo primili golove i žao mi je što nismo uzeli tri boda

Bh. fudbaler nakon Finske

Todorović: Naivno smo primili golove i žao mi je što nismo uzeli tri boda

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u Helsinkiju remizirala protiv Finske (2:2) u meču prvog kola kvalifikacija za Mundijal.

Naša ekipa vratila se danas u Sarajevo i već u subotu nas čeka prijateljska utakmica protiv Kostarike u Zenici, dok naredne srijede na Grbavici dočekujemo Francusku.

Svoje utiske nakon sinoćnje utakmice, ali i očekivanja od narednih mečeva otkrio je Darko Todorović.

"Sigurno da u ovom trenutku nije lako psihički ni fizički, jučer je utakmica bila naporna. Naivno smo primali golove i nadam se da to u narednim utakmicma nećemo ponavljati. Mislim da smo bili bolja ekipa i žao mi je što nismo uspjeli da uzmemo tri boda", rekao je Todorović i nastavio.

"Mi smo fudbaleri i normalno da nakon tri dana svi trebamo biti spremni. Očekuje nas prijateljska utakmica i normalno očekujemo da napravimo dobar rezultat. Onda ide Francuska i svi znamo kakvu reprezentaciju i igrače imaju. Nemamo šta da izgubimo, moramo dati maksimum trebat ćemo dosta sreće i normalno da očekujemo i tu pozitivan rezultat".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Osvrnuo se i na dolazak novog selektora Ivayla Peteva na klupu Zmajeva.

"Selektor je donio neke nove zahtjeve u reprezentaciju i mi to pokušavamo da ispunimo. U ovoj utakmici koju smo odigrali se vidi neki mali napredak i nadam se da ćemo u narednim utakmicama odraditi što bolje ono što selektor očekuje od nas".

Top Komentari

gojazni_shljivoc
Primili smo golove primarno zahvaljajuci tebi
9 1
Salgijica
Mogo si oborit pukija. Sta ti je falilo. Slomi ga ionako si niskoristljiv xD
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi