Musa najavio velike promjene za meč s Kostarikom

Po dolasku u Sarajevo

Musa najavio velike promjene za meč s Kostarikom

Admin Čaušević

Fudbalska reprezentacija BiH je danas doputovala iz Finske gdje je sinoć remizirala 2:2 na startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. 

Pomoćnik Ivayla Peteva, Slaven Musa je kazao kako treba sačekati neko vrijeme za dublju analizu utakmice protiv Finske.

"Malo smo sinoć razgovarali, ali za pravu analziu trebamo još sačekati i vidjeti na televiziji kako je to izgledalo. Već na utakmici smo vidjeli i detektirali neke probleme, ali to trebamo potvrditi na video analizama."

Musa je najavio da će u prijateljskom meču protiv Kostarike biti velikih promjena u postavi te da će priliku dobiti igrači koji nisu igrali protiv Finske.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Igrači koji su igrali sinoć su imali regeneraciju, a redovan trening je bio za igrače od kojih će velika većina igrati protiv Kostarike", rekao je Musa.

Musa je istakao da ekipa ima sasvim dovoljno vremena da se pripremi za utakmicu protiv Francuske te se nada dobrom susretu protiv svjetskih prvaka.

Top Komentari

Tz_Niko75
Ko li njega gura, svi odu a on uvijek ostane.
8 2
Harox7
Eminentni stručnjak,svi se mijenjaju on ostaje
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi