Darko Vojvodić ima novi klub

Novi trener Goražda

Darko Vojvodić ima novi klub

E. Škorić

Proslavljeni bh. trener Darko Vojvodić preuzeo je ekipu Goražda.

Nakon što se sastao sa ekipom BFK Simm-Bau Vojvodić nije dugo čekao na novi angažman. Ostat će u Prvoj ligi Federacije BiH, ali će s klupe voditi ekipu Goražda.

Podsjetimo da je Vojvodić nakon samo jednog kola na početku ove sezone napustio Simm Bau, a prije toga vodio je mnoge klubove u BiH.

Radio je kao trener zvorničke Drine, tuzlanske Slobode, Radničkog iz Lukavca, GOŠK-a, Slavije, gradačačke Zvijezde, Simin Hana, Borca, Olimpika...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ekipa Goražda dobro je počela novu sezonu te je trenutno šesta na tabeli sa devet bodova, a Vojvodić bi trebao debitovati predstojećeg vikenda u utakmici 7. kola protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja.

Top Komentari

bosnjak19781998
prevarant dužan i bogu i narodu
2 3
azz33333
Pola covjek pola prva liga federacije
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi