Vojvodić emotivan nakon preuzimanja Slobode: Nisam mogao ostati imun, Sloboda, volim to ime

Ima novi posao

Vojvodić emotivan nakon preuzimanja Slobode: Nisam mogao ostati imun, Sloboda, volim to ime

E. Ganibegović

Ranije danas izvijestili smo da Darko Vojvodić ima novi posao.

Ovaj bh. stručnjak preuzet će Slobodu iz Novog Grada s kojom će naredne sezone kroz Prvu ligu manjeg bh. entiteta pokušati izboriti promociju u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Danas se Vojvodić vrlo emotivnom izjavom oglasio na svom Facebook profilu.

"Sad će godina kako sam napustio sve zbog teške bolesti mog oca. Težak period je iza nas. Borba je nešto što nas pokreće. Moram dalje teška srca", napisao je Darko i dodao:

"Na poziv prijatelja da preuzmem klub iz Novog Grada nisam mogao ostati imun. Neke stvari se jednostavno dogode .Sloboda. volim to ime. Hvala svima na podršci, živjeli.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Vojvodić će u nedjelju biti predstavljen kao novi šef stručnog štaba Slobode.

Podsjetimo, Vojvodić je trenersku karijeru počeo u Zvorniku na klupi Drine, pa trenirao Sloboda Tuzlu, Radnički Lukavac, GOŠK, Slaviju, gradačačku Zvijezdu, Simin Han, Borac, Olimpik, dok je posljednji angažman imao u Goraždu.

Top Komentari

FighterIXI
Neki dan naslov da Borac igra na Slobodinom stadionu u Bosanskom Novom dok traju radovi na Gradskom stadionu. Danas Vojvodić preuzima klupu Slobode iz Novog Grada... E moj ss.ba novinarčiću.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi