Darwin Nunez glavom udario protivničkog igrača, odmah je isključen!

Glupost mlade zvijezde

Darwin Nunez glavom udario protivničkog igrača, odmah je isključen!

Edmir Škorić

Urugvajski napadač Darwin Nunez napravio je veliku glupost u utakmici Liverpoola i Crystal Palacea.

Liverpool je na Anfieldu gubio od Palacea s 1:0 još od prvog poluvremena, a u nastavku meča Redsi su ostali s igračem manje.

Nunez se gurao sa stoperom Palacea Andersenom, a onda se okrenuo i glavom ga udario u lice, zbog čega je odmah dobio crveni karton.

Nunez je došao kao veliko pojačanje, dao je gol i asistirao u remiju protiv Fulhama (2:2) u prošlom kolu, ali ovo zaista niko nije očekivao.

Čini se da je južnoamerički vreli temperament učinio svoje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zanimljivo da je ubrzo nakon toga, Liverpool i sa igračem manje u polju došao do gola, pošto je Diaz postigao lijep gol u 61. minuti, a domaći sada svim silama kreću po preokret iako su brojčano slabiji od rivala.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...za ovo ce mu ovi iz saveza odrezati 10 utakmica suspenzije znajuci kolika je mrznja prema Liverpoolu...prosle sezone je Robertson dobio crveni karton protiv Tottenhama za start koji nije bio ni za zuti i dobio 4 utakmice suspenzije,ovdje ide 10 sigurno...
0 11
ViniJr
Pileći mozak ko u @King_Kenny , ko da ih je jedna osr*la hahahaha
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi