Darwin Nunez skinuo dres tokom proslave gola i zaludio navijače Liverpoola

Pokazao kakva je mašina

Darwin Nunez skinuo dres tokom proslave gola i zaludio navijače Liverpoola

Endin Čaušević

Liverpool je danas pobijedio Manchester City sa 3:1 i osvojio je trofej Community Shielda.

Redsi su na fantastičan način najavili novu sezonu jer su slavili protiv najvećeg rivala i došli do prvog trofeja u sezoni.

Liverpool je pobijedio sa 3:1 na King Power stadionu, a debi za Redse na najbolji način upisao je i Darwin Nunez.

Urugvajac je došao iz Benfice za preko 100 miliona eura kao zamjena za Sadija Manea i pokazao je da će biti veliko pojačanje već u svom debitantskom nastupu.

Nunez je u 94. minuti zabio sjajan gol glavom za 3:1 nakon asistencije Robertsona, a proslavom gola pokazao je koliko mu je to značilo.

Novi napadač Redsa je skinuo dres i pokazao svoje impresivne mišiće, a očekivano zbog toga je postao hit na društvrenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...nek se ostavi bildanja i poradi na realizaciji,dosta nam sto Salah fula 5 zicera po utakmici,ne treba i on...
0 10
MaDaj
Može da pošaljem sliku sport sportu da vide kako normalan covijek izgleda bijesnije od njihovih “Terminatora, mašina, zvijeri isl”
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi