Liverpool vodi protiv Manchester Cityja fantastičnim golom Alexandera-Arnolda

Redsi vode sa 1:0

Liverpool vodi protiv Manchester Cityja fantastičnim golom Alexandera-Arnolda

Endin Čaušević

Liverpool i Manchester City igraju trenutno finalni meč Community Sheilda.

Ovaj meč se tradicionalno igra pred početak nove sezone u Engleskoj i već sada je jasno da nas čeka spektakl i u narednoj sezoni.

Navijači na King Power stadionu mogu da uživaju u odličnoj utakmici u kojoj smo vidjeli nekoliko dobrih prilika već na startu.

Prvi do prednosti stigao je Liverpool i to u 21. minuti utakmice kada je Alexander-Arnold zabio sjajan gol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Desni bek Redsa je odlično šutirao, a loptu je još glavom zakačio i Ake koji je ostavio bez ikakvih šansi svog golmana da to odbrani.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...odlicna utakmica,uzivanje je gledati kakve majstorije ovi ljudi rade sa loptom,sve majstor do majstora u obje ekipe,ali ovaj De Bruyne je trenutno najbolji svjetski igrac,kad god i gdje god primi loptu prepadnem se,kakva tehnika,driblinzi i pregled igre...steta sto ne igra za svoj omiljeni klub...
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi