Dugo će se pričati o nestvarnom promašaju Darwina Nuneza

Dugo će se pričati o nestvarnom promašaju Darwina Nuneza

E. Škorić

Liverpool danas u okviru 11. kola engleske Premier lige igra gostujući meč s Lutonom, koji se nalazi pred senzacionalnom pobjedom nakon što je u 80. poveo sa 1:0.

Liverpool je imao "more" šansi, ali lopta nije uspjela da završi u mreži domaćeg golmana. Kaminski je uspio da odbrani mnogo toga i autsajdera i dalje drži u igri protiv gostiju iz Liverpoola.

Gosti su imali preko 20 udaraca, ali pamtit će se samo promaašj Darwina Nuneza, naročito ako ne dođu do pobjede.

Igrala se 70. minuta kada je Urugvajac bio potpuno sam nekoliko metara od gola Lutona i kada su već svi vidjeli loptu u golu, on ju je nabio visoko preko gola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Desetak minuta kasnije uslijedila je kazna i Luton je došao nakon kontre do vodstva.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
pa svaka druga mu je ovakva:D
0 0
user1680493208
Sta se ima tu pricat PANjINA i kraj price to se zna odavno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi