PSG-ov 'tim snova' postaje još jači
Foto - EPA

Žele sjajnog napadača

PSG-ov 'tim snova' postaje još jači

Midhat Šljivak

Francuski prvak PSG na sve načine pokušava da postane i prvak Evrope.

Bogati vlasnici kluba ulažu nevjerovatne količine novca kako bi došli do trofeja Lige prvaka, ali usprkos činjenici da u timu imaju Mbappea, Messija, Neymara, ali i mnoge druge zvijezde, neko uvijek bude bolji na putu do trofeja.

Međutim, Nasser Al Khelaifi i kompanija nemaju namjeru da stanu s dovođenjem velikih pojačanja. Napad PSG-a u narednoj sezoni bi tako mogao biti jači i za Urugvajca Darwina Nuneza na kojeg je i PSG bacio oko.

Ovaj 22-godišnjak igra fenomenalno u Benfici. Privukao je ogromnu pažnju na sebe i povezuje se s brojnim velikanima, među kojima su Manchester United, Barcelona i Bayern.

PSG se odlučio uključiti u borbu za njegov potpis. Pokušat će da ga dovedu u svoje redove i da ga priključe atomskom napadu kakav već imaju.

Naravno, prioritet Parižanima je novi ugovor za Kyliana Mbappea. Ipak, ne žele propustiti nijednu dobru šansu da dovedu nove zvijezde u tim, a ponuda za Nuneza sigurno će biti ogromna.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

On bi na Parku Prinčeva trebao zamijeniti Maura Icardija kojem je klub poručio da se na njega ne računa.

Urugvajski napadač igra svoju drugu sezonu u Benfici. Ukupno je nastupio u 85 utakmica i postigao je 48 golova, a 34 ih je postigao ove sezone.

Top Komentari

King_Kenny
...ako hoce da propadne u PSG mu je to zagarantovano,a ako hoce da postane svjetska klasa Liverpool je jedina opcija...
0 6
MirzACM
Pi.šam se na taj tim snova
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi