32

Komentari (32)

daca
Real Madrid 13,Milan 7,Bayern 6,Liverpol 6,Barca 5,Ajax 4,ManUtd 3,Inter 3,Juve 2,Benfica 2,Nothingam Forest 2,Porto 2!Celtic,Hamburg,Steaua,Marsej,Borusia Dortmumd,Chelse,Aston Vila ,Hamburg,PSV,Feinord,Atletico Madrid,Crvena Zvijezda,Rens,Frankfurt,Valencia, Fiorentina,Partizan1966,Panata,S.Etiene,Roma,Malmo,Sampdoria,Monaco,BayerLeverkuzen,Arsenal,Totenham,PSG,ClubBrige,BorusiaM,Leeds
user1583752673
Novinaru rokni se. Hajde Real. Kakva Barca mada nisam navijac ni jednih ni drugih
huizju
Hahah e cuj Barcelona.. jos se upalili navijacici Katalonskog ciganskog kluba, pa nesto dislajkuju ljudima cinjenice!!! Barcelona nije ni medju top 10 klubova po broju titula!!!!
YouTalkinToMe
Eto neka nisi ti navijačić ciganskog kluba, neka si navijačić fašističkog kluba.
Plavipuž
Joj ti si glup za trojicu.
huizju
Niti sam navijac Reala ni Barce, moj klub je BVB kojeg nema ni u top 20, ali po cemu Barcelona? Ne znam sta te je uvrijedilo ovdje pa si se raspalio?
AmarSahin
@YouTalkinToMe Guglaj malo šta neke riječi ikako znače, nemoj se brukati ovdje pa pisati riječi samo da bi ti ispao ****n tip. Vaše vrijeđanje zapravo samo dokazuje kako je on upravu, obično ljudi kada nemaju argumenata počnu vrijeđati ljude, jer su sišli sa brda pa za drugo ni ne znaju. Sportski pozdrav.
El_Matador
Real Madrid vjerovatno jeste najveći, ali Barca nije ni blizu toga. Kako može Barca biti iznad Milana i Bayerna? Po čemu?
user1594933207
Jupp
@user1594933207 Gdje su ti trofeji? Na igricama nekim?? Ne ofiraj se, Barcelona je mozda na petom ili sestom mjestu po titulama ukupnim
YouTalkinToMe
Šta je pogrješio za barcelonu. Uz real već godinama najveću godišnju zaradu ima, među najvrjedinim brendom, među najpopularnijim klubom na svijetu je, koroz barcelonu su prošla najveća fudbalska imena. A za one koji se pitaju kakvi trofeji, slobodno mozete provjeriti i uvjeriti se da je barcelona najtrofejniji klub po ukupnom broju trofeja.
Jupp
@YouTalkinToMe jesi ti ozbiljan? To ti je argument za najbolji klub na svijetu? Pa ti si decko krenuo obratnim redom :) 1. Titula prvaka drzave, 2. Titula i ternaciolnog elitnog takmicenja - lp, 3. Ostali kupovi. Pa Barcelona tu nije ni na petom mjestu! A najgrofejniji klub po ukupnom broju titula su Rangersi 115, Celtic 110 itd.. nisi bas informisan! Barcelona je nije ni blizu najtrofejnijeg kluba, Bayern ima vise prvenstvenih trofeja od Barce, vise internacionalnih od Barce, otkud ti ta informacija uopce???
YouTalkinToMe
Sad ti je druga priča. Malo prije ti komentar “koji trofeji, sa igrice” a sada je priča da su to nebitni trofeji. Ja sam i napisao sveukupni broj trofeja, i mozda nije ispred dva škotska kluba ali je odmah iza njih.
Jupp
@YouTalkinToMe ista mi je prica, to sam i htio cuti da se neko hvali osvojenim kupovina, na nivou Arsenala, Tottenham, Schalkea.. Kome su bitni ti trofeji, ako su vama - navijacima Barcelone, to je super za vas :) Ozbiljni timovi poput Reala, Bayern-a, Manchester Uniteda, uzivaju samo titule prvaka drzave i lige prvaka, koliko su bitni titule kupa govori cinjenica da pojedine ekipe izvode doslovno trecu postavu, druga je standard!
huizju
@YouTalkinToMe Iza skotskih klubova je Egipatski Al-Ahly, pa iza njega Real Madrid.. ne ide ti veceras nikako, volio bi ti da je ofirna Barcelona prva, ali nije.. usvtari prva je, najvise nebitnih kupova je osvojil, drugo mjesto drzi West Ham hahaha
YouTalkinToMe
NKZ1922
@YouTalkinToMe uveliko se blamiras. Idi prati skvoš, pusti se fudbala... Cuj Barcelona hahah
Śmeker007
Svaka cast na komentarima, voljeli ga ili ne al je Real Madrid najveci klub, a mala barca nije ni blizu ManUtd ili AC Milan, a kamo li da su blizu Bayerna a za RM da ne pricamo...
miki30
Daj ba kakva Barca i medju 2 najveća kluba na svijetu. Iznad Bayerna može samo biti Real i to je to.
Jupp
Real Madrid je 100% najveci klub na svijetu, ali Barcelona? E moj novinaru polovni..
user1597698961
Po cemu hahah,po nekakvim titulama iz 1960??kada se fudbal igrao opancima,,pa taj idti real ni prethodne 3LP ne bi uzeo da je bio var,tog istog bayerna ste izbacili na pomoc sudija,pa juve i penal u 95oj,poklopitè se malo,ne zivi se od slave iz 1960,i uzastopnih 5-6titula...
Jupp
@user1597698961 drug, ja navijam za Bayern.. to sto si napisao je 100% ispravno, nego mene cudi otkud se Barcelona nasla tu.
user1597698961
Ma kazem opcenito po cemu real prvi?to samp pisu realovci,nijedan neutralan to nece reci,ne zivi se od slave i titula iz 1960,po tome je onda notingem,i zvezda bolji od psga,od arsenala i tako dalje A Barcelona,vjerovatno misle zbog naprimjer mnoga velika imena su u barci igrala,u eri gvardiole je to bio daleko najjaci klub u europi,samim tim svijetu,,jer opet kad skontas u zadnjih 15godina ligu spanije je real uzeo samo 3-4-puta a barcelona 10,mislim da se ne noze nikako utvrditi najbolji klib u histroiji,svako brani klub za koji navija
Jupp
Pa jbg drug, ne mogu se titule sakriti. Real ih ima vise uglavnom, Barsi svaka cast, Guardiolina era ce se dugo pamtiti! Realu je folus uvijek bio na Evropskim takmicenjima, makar mi je tako uvijek izgledalo
emial766
Polupo si loncice. Fudbal se ne gleda u zadnjih 15 god valjda kad se prica o najvecem ili boljem. Vec ako poredis Real i Barcu mislim u ligi Real ima 30 + titula dok Barca 20+. CL ne treba ni spominjat. Barca u eri Messija je strasan klub ali kad se prica o najvecim nisu ni top 3 Barca. Budi malo realan.
Jupp
@emial766 100% druze, Barcina era pocinje pocetkom 2000tih.. zato vecina balavaca navija za njih.. prije tog perioda su bili mrtci prosjek poput Atletica iz Madrida.. samo je jedan klub u Spaniji - Real Madrid
YouTalkinToMe
Ako balavci navijaju za barcelonu od početka ovoga stoljeća, onda su i balavci navijači bayerna jer i bayern se prati od salihamidzica.
Jupp
@YouTalkinToMe Bayern i Barcelona ne mogu u istu recenicu opste, postujem sve, ali neuporedivo je to.
YouTalkinToMe
YouTalkinToMe
I ne mogu bayern i barcelona u istu recenicu. Bayern je uvijek bio povlašten u njemačkoj ligi za razligu od barcelone koja se morala i protiv režima boriti, to je isto kao kada bi neki palestinski klub bio u izraelskoj ligi.
NKZ1922
Hahahah a debila. Vidili smo protiv Chelsea u LP ko je povlasten. UEFAlona
Twista
Kako ce birati izmedju dva najveca kada jedini klubbkoji je veci od Bayerna je Real!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti