Nove informacije: David Alaba odbio dva bogata kluba, čvrsto je odlučio gdje nastavlja karijeru

Bira između dva najveća tima na svijetu

Nove informacije: David Alaba odbio dva bogata kluba, čvrsto je odlučio gdje nastavlja karijeru

E. Škorić

David Alaba će na ljeto postati slobodan igrač i kao što vam je vjerovatno poznato, odlučio je da napusti Bayern.

Nedavno je Austrijanac potvrdio da igra posljednje mjesece za Bayern, te će od ljeta kao slobodan igrač zaigrati u dresu nekog drugog kluba.

Još uvijek nije potvrđeno ime kluba, ali ako ništa, sužen je krug istih, pa je sada ostalo jedino da se vidi hoće li to biti Real Madrid i Barcelona. Ovisi o tome ko će ponuditi Alabi bolje uslove i koji projekat je Austrijancu privlačniji.

Novinar Skyja Max Bielefeld donosi inforamaciju da je Alaba odbio bogatu ponudu PSG-a, ali i poziv njemačkog stručnjaka Thomasa Tuchela iz Chelseaja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Alabin jedini cilj je da zaigra u slavnom klubu iz Španije, sada ostaje da se vidi u kojem. Sudeći prema brojnim ranijim izvještajima, najbliže je potpisu za Real Madrid.

Top Komentari

Jupp
Real Madrid je 100% najveci klub na svijetu, ali Barcelona? E moj novinaru polovni..
13 6
Twista
Kako ce birati izmedju dva najveca kada jedini klubbkoji je veci od Bayerna je Real!
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi