8

Komentari (8)

YouTalkinToMe
Ne znam zasto je tolika hajka na alabu sto hoce da ide za vecim parama, pa svi igraci su prelazili u druge klubove samo radi većeg novca: neymar, mbape, ronaldo, lewandowski, bale, grizman itd. Bukvalno sve ijedan. Nema igraca da nije presao u drugi klub radi ičega drugog osim veće plate. On nije kao mnogi otisao u najboljim godinama u kinu za parama već je bio u bayernu i osvojio sve sto je mogao i sad je svjestan da je najbolje njegovo proslo i zato sad želi ovo karijere sto mu ostalo da maximalno naplati. Nista nenormalno ne radi.
Jupp
Logicno je kad prelazis iz malih klubova u veliki klub da ce ti i veca plata biti i tu je dvistrano zadovoljstvo, jer prelazis u veci/bolji klub i plata ti je znatno veca. Ovo njegovo granici sa bezobrazlukom, decko je gladan para iako ima astronomsku platu za jednog sutaca lopte, ipak mu je obrazovanje na nivou vecine komentatora klixa i ostalih portala. Fokus se stavlja isklucivo na njegovu bezobraznost, jer realno gdje bi mu bilo bolje trenutno da igra osim u Bayernu koji je i u najboljoj formi momentalno?!
YouTalkinToMe
Lik je jednostavno dao prioritet lovi i igrat ce ako treba i u nasoj ligi samo ako je neko spreman da ga plati koliko on zeli. Sve je osvojio i sada ga samo lova interesuje do kraja karijere.
Melo15
”Karma is a bitch” - bojim se da ce mu ovo doci glave, ako ode i Bayerna za dvije-tri godine ga nece nigdje biti. U Bayern-u igra u prvoj iz razloga sto je stekao postovanje, obzirom na katastrofalnu formu u kojoj je trenutno i da je Hernandez na klupi. Gdje god drugo ode, igrat ce polusezonu i ljudi ce ga nabiti s noge na nogu!! Al’ et sad, mozda i ja dzaba slafenzi.. :D
Jupp
Alaba izvisio. U drugim klubovima neće biti ni trećina toga što je u Bayernu bio, prvotimac, uživati u poštovanju tima, uprave i navijača, da ne govorim da neće 100% imati minutažu kao što je imao. Ali tako je kada ti pare udare u glavu, Zahavi ga nafurao da vrijedi mnogo više (njemu naravno samo pare u glavi), ovaj ko balavac poletio. A imao je odličnu platu, komotno se mogao i penzionisati u Minhenu, jer Bayern neće otjerati vjerne igrače kao ostali klubovi..
Jugovina
Valjda ce moci platiti racune s tih mizernih 5 miliona :)
user1582456981
Pohlepanko njegova karijera je zavrsena odlaskom iz Bayerna
Twista
Na kraju ce otici nagdje za 5 miliona €, jer nece naci nista.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.