Skriveni David Beckham preskakao ogradu kako bi se izvukao iz svega
Legendarni David Beckham došao je gledati sina Romea u dresu Brentforda. Nije očekivao da će morati preskakati ograde

Došao na utakmicu i nije mu bilo lako

Skriveni David Beckham preskakao ogradu kako bi se izvukao iz svega

Midhat Šljivak

Legenda engleskog fudbala David Beckham morao je preskakati ogradu kako bi se izvukao od navijača koji ga nisu štedili riječima dok je gledao sina Romea kako igra za B tim Brentforda.

Romeo Beckham nedavno je potpisao ugovor s Brentfordom i priključen je B timu te će skupljati dodatno iskustvo igrajući u nižim engleskim ligama.

Očekivalo se svakako da će legendarni David dolaziti da gleda svog sina. Učinio je to već jučer kada je njegov tim debitovao za svoj novi tim.

Pokušao se čuveni fudbaler skriti od svih. Kapuljača na glavi međutim mu nije pomogla, pa je ubrzo otkriven i počela su brojna dobacivanja.

Beckham je sve ispratio s osmijehom. Ipak, nije na kraju želio previše pažnje posvetiti navijačim, pa je uslijedio bijeg od svega.

Oglasi

David je tako preko ograde odlučio pobjeći od svega i izvući se od potencijalnih nevolja koje je uzrokovao dolazeći na 'običnu utakmicu' jer bi sasvim sigurno navijači nakon utakmice tražili fotografije i autograme.

"Njegov otac je bio nevjerovatan igrač i nevjerovatan karakter koji je imao čudesnu karijeru", rekao je nakon meča menadžer B tima Brentforda Neil MacFarlane i dodaje:

"Mi ovdje igrače tjeramo do maksimuma. Romeo na to pristaje, radi žestoko i potpuno se uklopio u ekipi. Trebao bi biti ponosan na ovo", rekao je trener Brentforda.

David Beckham bježi preko ograde i kroz žbunje kako ga navijači ne bi okružili (Foto. Twitter)

Romeo Beckham je igrao za omladinske selekcije Arsenala, ali je 2015. godine napustio akademiju jer nije pokazivao previše talenta.

Potom se odlučio trenirati tenis. Pet godina kasnije poželio je fudbal i potpisao je za USL klub Fort Lauderdale, filijalu Inter Miamija čiji je vlasnik njegov otac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U januaru prošle godine Romeo je debitovao za prvi tim u prijateljskom meču, ali na zvanični debi još uvijek čeka.

Za drugi tim Inter Miamija u MLS Next Pro ligi odigrao je 26 utakmica i postigao je dva pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi