Beckham: Nije teško dovesti Messija ili Ronalda u Inter Miami

Zna šta ovaj grad nudi

Beckham: Nije teško dovesti Messija ili Ronalda u Inter Miami

E. Čaušević

Legendarni David Beckham prije nekoliko godina osnovao je Inter Miami koji se prošle godine zvanično počeo takmičiti u MLS ligi.

Beckham je nakon završetka karijere odlučio da ostane u fudbalu, ali na nešto drugačiji način.

Legendarni engleski veznjak je vlasnik kluba iz Miamija i cilj mu je da što veći broj fudbaskih zvijezda dovede u MLS. Prvo zvučno ime je Gonzalo Higuain koji je stigao u Inter u septembru prošle godine.

Međutim, u posljednje vrijeme se sve više govori o tome da Beckham želi da dovede Lionela Messija ili Cristiana Ronalda i vjeruje da je to itekako moguće.

"Uvijek je bilo govora o dolasku nekih velikih igrača nakon što završe karijere u Evropi i o tome će se uvijek pričati. Iskreno, za njih to nije teška odluka jer je Miami sjajan grad, a naš klub ima dosta navijača", kaže Beckham i dodaje.

"Zbog toga najiskrenije mislim da nije teško dovesti Lionela Messija ili Cristiana Ronalda kada znaš šta sve možeš da im ponudiš".

Promo

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Pa eto dovedi ih kad nije teško. Vidimo po tvojoj ekipi kako lagano dovodiš fudbalske superstarove.
3 0
Barca.forever
Nisu Messi i Ronaldo Neymar pa da ih dovodiš tek tako, ne bi odmah ljudi poletjeli za parama a ako misliš na sami kraj karijere njih dvojice ne znam hoće li ti biti od koristi..
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi