David Beckham sprema pojačanja koja će uzdrmati fudbalski svijet!

Želi zvijezde u Interu

David Beckham sprema pojačanja koja će uzdrmati fudbalski svijet!

E. Čaušević

David Beckham je prošle godine i zvanično osnovao svoj klub Inter Miami koji se takmiči u američkom MLS-u.

Inter je prošle sezone debitovao u najjačem rangu američkog fudbala, ali klub iz Miamija nije imao nešto spektakularnu sezonu.

Ipak, teško je očekivati da Beckhamov klub preko noći dođe do nekog zapaženijeg rezultata i jasno je da će biti potrebno vrijeme kako bi se kockice posložile. Beckham je maksimalno fokusiran na klub i pokušava dovesti što više poznatih imena u klub.

Prošle sezone je oduševio sve kada je Inter angažovao Gonzala Higuaina i Blaisea Matuidija, ali sigurno je da se tu neće zaustaviti.

Navodno, Beckham ima ogromne planove ovog ljeta i želi dovesti igrače s kojima će Inter staviti na fudbalsku mapu.

S ovim klubom se već povezuje Luis Suarez koji će na ljeto biti slobodan jer mu ističe ugovor s Atletico Madridom, te je navodno već u pregovorima s Beckhamom i ima želju da se okuša u MLS-u.

No, čovjek kojeg Beckham svim silama želi dovesti je Lionel Messi. Argentincu u PSG-u ne ide baš najbolje, a opcija da ide u MLS više nije tako nemoguća. Beckham Messiju nudi sve što može da poželi, ali svjestan je da bi Messi mogao da dođe tek naredne godine.

Beckham na meti ima i još jednom igrača koji se proslavio u Barceloni. To je Sergio Busquets koji se bliži zalasku karijere i nedavno je priznao da mu odlazak u MLS i ne zvuči tako loše.

Jasno je da Beckham ima zaista ogromne planove što se tiče pojačanja, a dolasci igrača poput Messija, Suareza i Busquetsa sigurno bi donijeli ogromnu popularnost njegovom klubu širom svijeta.

Top Komentari

Mele
Messi nece do 2024 ili 2025.... Rano je jos za to..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi