David Čamber potpisao za FC Venezia

Talentovani član Plemića skrenuo pažnju na sebe i napravio sjajan transfer

David Čamber potpisao za FC Venezia

S. Mlaćo
Mladi član Zrinjskog David Čamber (16) karijeru će nastaviti u italijanskom drugoligašu FC Venezia.

Čamber je veliki talenat i brojni stručnjaci mu predviđaju blistavu budućnost, a Italijani su to prepoznali i odlučili ga dovesti u svoje redove.

Radi se o jednom od najvećih talenata u regionu kada je u pitanju godište 2005., a sa HŠK Zrinjski u februaru ove godine potpisao je prvi profesionalni ugovor.

Radi se o najmlađem profesionalcu u historiji Plemića, a sve je slutilo da će jednog dana napraviti veliki transfer. To se desilo danas, što je i zvanično potvrđeno.

Kako saznajemo agencija Arena Sport Agency iz Mostara koja zastupa Čambera realizovala je transfer u redove italijanskog kluba sa bogatom tradicijom. Transfer je 'težak' 150.000 eura, a treba istaći da je to prvi put da je u bh. nogometu  jedan klub platio obeštećenje za nogometaša iz omladinske škole.

Saznajemo da je Čambera od potpisa za italijanski klub dijele još liječnički pregledi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da je ovaj nogometaš jučer nastupao za juniore HŠK Zrinjski s kojima je osvojio Kup BiH pobjedom nad Zvijezdom 09 sa minimalnih 1:0.

Nastupa i za omladinske selekcije naše zemlje, što sigurno raduje za budućnost naše reprezentacije s obzirom na sve predispozicije koje ima. Definitivno, napadač za budućnost.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Sad te pare potrosite na nekog propaliteta iz Hrvatske ili Srbije od 32 godine. Mazlumi
11 0
Realist
Šula ****m mater i tebi i Džidiću i Lasiću. Aj dovedite za dvi godine nekog panja od 30 godina umjesto Čembe
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi