Brutalan gest Davida Moyesa prema sakupljaču lopti!

Dobio je crveni karton

Brutalan gest Davida Moyesa prema sakupljaču lopti!

A. Čaušević

Evropski san West Hama okončan je u Frankfurtu.

West Ham je gostovao Eintrachtu u polufinalu Europa lige te je izgubio 1:0 te dvomeč izgubio sa ukupnih 3:1.

Čekićari su meč okončali bez bez trenera nakon što je desetak minuta prije kraja crveni karton dobio David Moyes.

Moyes je ušao u raspravu s jednim od sakupljača lopti, a prema nekim tvrdnjama brutalno je loptom ''napucao'' jednog od dječaka.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Iskusni stručnjak je očigledno bio izrevoltiran, ali uraditi nešto ovako zaista nema opravdanja i sigurno se suočava sa žestokom kaznom.

Šta se desilo pogledajte ovdje.

Top Komentari

Dasler
Raja, hajte molim vas da “ocistimo” portal od smeca poput king_kenny, da ne citamo psovke mrtvih, kostiju, “kenjanja po mezarima” kako voli doticni to reci itd. Prijavite svaki njegov komentar kao vrijedjanje ili pisite redakciji na mail. Ovo je stvarno dno dna kako lik javno pise ovako odvratne stvari, uvrijedio je do sada 80% ljudi koji udju u dijalog ili raspravu s njim.
9 2
King_Kenny
...za ovo zadrzavanje lopte od strane ove djecurlije treba zestoko kaznjavati klubove,fino im milion kazne slozis i nece vise nikad...nadam se da ce konacno uvesti mjerenje aktivne igre kao u kosarci da se ovom ciganluku konacno jednom stane u kraj,a ne da sudija svira kraj 15 sekundi ranije kao sinoc...
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi