Lazio se ozbiljno priprema za novu sezonu, a to govori lista pojačanja
Foto - EPA

Nekoliko poznatih imena na listi

Lazio se ozbiljno priprema za novu sezonu, a to govori lista pojačanja

M. Šljivak
Teme:

Rimski Lazio ozbiljno se priprema za novu sezonu.

Nebeskoplavi su u prošloj bili veoma blizu Juventusa, ali su pali u nastavku sezone i na kraju su završili kao četvrti na tabeli.

Ipak, u narednoj imaju velike ambicije, a to govori i lista pojačanja koju su spremili za ovo ljeto.

Najveće ime je svakako David Silva, a pored njega želje su još Vedat Muriqi (Fenerbahče), Borja Mayoral (Real Madrid), te napadač Aston Ville Wesley.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Wesley se prošle sezone povezivao sa Lazijom. Ipak, on se na kraju odlučio otići u Englesku, gdje je do povrede igrao dosta dobro.

Sada će imati šansu da prihvati ponudu rimskog kluba. Vidjet ćemo hoće li to učiniti, kao i ostala potencijalna pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi