David Silva pred potpisom za tim koji se vratio u Ligu prvaka poslije 13 godina

Pregovori u toku

David Silva pred potpisom za tim koji se vratio u Ligu prvaka poslije 13 godina

A. Čaušević

David Silva je nakon deset godina napustio Manchester City i slobodan je u izboru nove sredine. 

Prema izvještajima iz Španije Silva bi i sljedeće sezone mogao igrati u Ligi prvaka i to za tim koji se u elitno takmičenje vratio nakon 13 godina.

Naime, iskusni 34-godišnji veznjak se nalazi u pregovorima s Laziom, ekipom koji iza sebe ima vrlo dobru sezonu u Seriji A te će po prvi put od 2007. godine igrati elitno takmičenje.

Legendarni španski reprezentativac je i velika želja Simonea Inzaghija, a kako izvještava ugledni AS ni Silva nema ništa protiv novog igranja u nebeskoplavom dresu, ovaj put Lazijevom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Silva je primio još ponude iz Duabija, od Al-Alhija i Al-Nasra, ali radije bi ostao u Evropi jer smatra da još uvijek može igrati na vrhunskom nivou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi