Kane: Mogao sam postići i treći gol

Napadač Tottenhama nakon meča

Kane: Mogao sam postići i treći gol

Fudbaleri Tottenhama slavili su danas pobjedu na domaćem terenu protiv Evertona sa 3:2 u okviru engleskog Premiershipa.

Dva gola za londonsku ekipu postigao je Harry Kane koji je poslije susreta rekao da je mogao postići i hat-trick. On sada ima 19 golova i prvi je strijelac Premiershipa.

"Osjećam se spremniji nego ikada i bitno je da nastavim u ovom ritmu. Igrali smo dobro, kontrolisali smo utakmicu. Na 2:0 smo trebali postići i treći ili četvrti gol. Kada je Dele postigao treći gol, mislio sam da je gotovo, ali onda su oni postigli još jedan gol odmah nakon toga. Ipak, mi smo zaslužili pobjedu i veoma sam sretan", rekao je Kane pa nastavio:

"Imao sam jednu dobru šansu u prvom poluvremenu i jednu u drugom i mogao sam postići još jedan gol. Zadovoljan sam i sa dva gola, ali mogao sam postići i treći".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham se nakon ovog meča primakao Chelseaju na sedam bodova, a Plavci svoj meč ovog kola igraju sutra u gostima kod West Hama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije