Đavo je došao po svoje: Abramovič zakazao hitan sastanak

Mourinhovi dani odbrojani?

Đavo je došao po svoje: Abramovič zakazao hitan sastanak

Edmir Škorić

Vlasnik Chesleaja Roman Abramovič očito gubi strpljenje kada je Jose Mourinho u pitanju.

Ruski tajkun ne može da bude zadovoljan rezultatima njegovog kluba u ovoj sezoni, ali je nekako privežen Mourinho i bar dosad ga nije želio olako otpustiti.

Međutim, Daily Mail javlja da je Abramovič zakazao hitan sastanak u srijedu i da je na isti pozvao njegov klupski menadžment - Brucea Bucka, Marina Granovskaia, Eugenea Tenebauma i Michaela Emenala.

Na tom bi se sastanku trebalo razgovarati o Mourinhu i donijeti prava odluka. Chelsea je ipak sve bliže opasnoj zoni, Evropa je čini se izgubljena, a igrači nemaju ni trun samopouzdanja od prošle sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I sam Mourinho ih je prozvao nakon poraza od Leicestera, rekavši kako su ga izdali na terenu. A glavni razlog zašto je Portugalac tu dolazi u novcu. On je nedavno potpisao unosan ugovor na četiri godine sa 250.000 funti sedmične zarade i Abramovič bi morao da plati gotovo 40 miliona funti ako bi ga privremeno otpustio s mjesta trenera.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti