Užasan prizor pred vilom igrača Bayerna - još od Riberyja u Minhenu nisu imali tako neurednog tipa

Smeće na sve strane

Užasan prizor pred vilom igrača Bayerna - još od Riberyja u Minhenu nisu imali tako neurednog tipa

Edmir Škorić

Sport Bild donosi fotografije užasnog prizora ispred kuće Bayernovog defanzivca, koji je očito otišao na odmor, ali pitanje je kako je nastala tolika količina smeća pred njegovim ulazom?

Nakon turbulentne sezone uključujući i nervozno i teško dobijeno njemačko prvenstvo u Kölnu u zadnjem kolui, Bayernova odbrambena zvijezda Dayot Upamecano trenutno se opušta na zasluženom odmoru.

Zatvorene kapije njegove vile u Harlachingu i nepokupljene novine u poštanskom sandučiću daju naslutiti da Francuz ovih dana nije u Minhenu.

Vjerovatno je tako i bolje - jer ono što se u nedjelju ujutro dogodilo pred njegovom kućom sigurno bi mu pokvarilo raspoloženje.

Smeća na sve strane. Osim boce vina, bilo je tu i nekoliko plastičnih kutija za hranu i šolja za kafu razasutih nadaleko i naširoko po pločniku. Otvorene vreće za smeće koje leže pokraj sugerišu da bi to moglo biti i smeće Upamecana i njegove porodice.

Oglasi

Smeće pred vilom Dayota Upamecana

Svakako je sada najmanje važno kako je došlo do toga da se smeće nađe na ulazu igračeve vile, ali ovo bi se zaista smučilo bilo kome, pa i samom nogometašu.

No, Upamecano nije prvi koji je naišao na ovaj problem. Bivši igrač Bayerna Franck Ribery (40) svojevremeno je imao svog smetlara kojeg mu je ustupio Bayern. Nekadašnja zvijezda nije redovno odlagala smeće, a ponekad ga je samo bacala pred ulazna vrata, pa su se susjedi požalili na veliki smrad. Upravo zbog toga je Bayern angažovao ekipu koja se brinula da odlaže smeće umjesto Riberyja.

Ko zna, možda će i sam Upamecano dobiti takvu "uslugu" od kluba. Kao i njegov stariji sunarodnjak, možda je jednostavno tip koji ne mari za okoliš, pa nije isključeno da je smeće proizvedeno u njegovoj vili.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Upamecano, čija je vrijednost procijenjena na 60 miliona eura, u Bayern je u ljeto 2021. godine stigao iz Leipziga, a za Bavarce je prošle sezone ukupno odigrao 43 meča i postigao je jedan gol uz dvije asistencije.

Imao je zaista mnogo kriznih utakmica, a posebno se ističu one protiv Manchester Cityja u četvrtfinalu Lige prvaka, pa ga neki vide kao glavnog krivca za eliminaciju njemačkog šampiona od budućeg prvaka Evrope.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE