De Boer: Ako je ko trebao pobijediti to smo mi, BiH je respektabilna u svijetu fudbala

Selektor Nizozemske nakon remija

De Boer: Ako je ko trebao pobijediti to smo mi, BiH je respektabilna u svijetu fudbala

Admin Čaušević

Iako su bili veliki favoriti Nizozemci nisu uspjeli pobijediti Bosnu i Hercegovinu. Bilo je 0:0.

Na press konferenciji poslije utakmice Frank De Boer odgovarao na pitanja prisutnih novinara. Prvo pitanje je bilo šta fali Bosni i Hercegovini da zaigra na nekom velikom takmičenju.

"Teško je reći, napravili smo analizu Bosna i Hercegovina ima nekoliko vrhunskih igrača, ali nekoliko ih ne igra na velikom nivou, pod tim mislim da igrači igraju na međunardnom nivou i onda to čini razliku", kazao je De Boer te nastavio:

"Mislim da Bosna je veoma respektabilna zemlja u svijetu fudbalu, igrali su 1:1 s Italijom, igraju sada u najjačoj ligi Lige nacija, potrebno je iskustvo svim igračima da bi se plasirali na jedno veliko takmičenje."

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Novi selektor popularni Lala je kazao kako je bod Zmajeva zaslužen, ali da je njegova reprezentacija bila ta koja je trebala pobijediti.

"Mislim da smo izgubili dva boda, ako pogledate razlike u velikim šansima, ako je neko trebao pobijediti to smo mi, naprijed smo poslali i Virgila Van Dijka ali ovo je bio i zaslužen bod za Bosnu i Hercegovinu. Razočarani smo remijem, komplimenti Bosni i Hercegovini jer su se dobro oporavili nakon poraza od Sjeverne Irske. Nismo zadovoljni bodom", poručio je De Boer.

Top Komentari

felix__27
Moze li me ko demantovat ako griješim,normala! Kaze dole text Belgija velesila po meni to nije istina! Gdje griješim?
0 4
Tz_Niko75
Trenutno su medju 3 sigurno
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti