De Boer šokirao izjavom: Volio bih da imam koronu
EPA

Zanimljivo viđenje

De Boer šokirao izjavom: Volio bih da imam koronu

Proslavljeni holandski fudbaler Frank de Boer dospio je u centar pažnje zbog izjave koju je dao u jeku koronavirusa.

De Boer se već deset godina bavi trenerskim poslom i trenutno radi u MLS-u, tačnije u Atlanta Unitedu, a prije nekoliko dana zajedno sa cijelim stručnim štabom je testiran na koronavirus.

I dok se svi pribojavaju da bi mogli gdje pokupiti Covid-19, nekadašnji as Barcelone i Ajaxa je izjavio da mu je žao što rezultat testa koji je uradio nije bio pozitivan.

"Više bih volio da sam bio pozitivan, tako bih stekao imunitet i ne bih morao sada da brinem za zdravlje", izjavio je De Boer, prenosi ESPN, koji je imao komentar i na sezonu.

"Ako postoji mogućnost da se igra, bilo bi najbolje da se sezona završi. Uvijek je najbolje kada se šampiona odredi na terenu."

Podsjetimo, De Boer je prije odlaska 'preko bare' radio kao trener u Crystal Palaceu, Interu i Ajaxu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi