Selektor Nizozemske se suosjeća sa Zmajevima

Govorio u najavi utakmice

Selektor Nizozemske se suosjeća sa Zmajevima

A. Čaušević

Fudbalska reprezentacija BiH je u četvrtak navečer priredila pravi šok cjelokupnoj naciji. Popularni Zmajevi su ispali od Sjeverne Irske u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo. 

Prvobitni i najbitniji cilj na kojem se radilo duži period nije ostvaren pošto će još jedno veliko takmičenje proteći bez Bosne i Hercegovine.

Naredni rival je Nizozemska i to u okviru Lige nacija. U najavi utakmice Frank De Boer je iskazao neki vid suosjećanja prema Zmajevima.

"Najveći cilj za Bosnu je bio odlazak na Evropsko prvenstvo. Borili su se za to cijelu godinu. Mogu zamisliti da ne čekaju ovaj meč, mentalno su istrošeni nakon 120 minuta igre i penala", kazao je De Boer te dodao:

"S druge strane, igraju protiv Nizozemske, renomiranog protivnika. Tako da će svi željeti da pokažu svoju najbolju stranu".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Utakmica BiH - Nizozemska igra se sutra od 18 sati na stadionu Bilino polje u Zenici. Kladite se u Mozzart kladionici na ovaj meč, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

Top Komentari

Gari Garinča
U naslovu ove objave imate viška jednu riječ " se suosjeća ". Ne treba vam ovo "se", dovoljno je bilo samo reci "suosjeća sa BiH".
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi