De Boer otkrio recept za Džeku, De Jong poručuje: "Pokazat ćemo da se magija vratila"

Nizozemci održali press konferenciju

De Boer otkrio recept za Džeku, De Jong poručuje: "Pokazat ćemo da se magija vratila"

Admin Čaušević

Fudbalska reprezentacija BiH će u trećem kolu Lige nacija na Bilinom polju dočekati selekciju Nizozemske. 

Nizozemci su u Sarajevo doputovali danas, a održali su online konferenciju u jednom od sarajevskih hotela gdje će biti smješteni do utakmice.

U razgovoru sa nizozemskim novinarima Frank De Boer je pohvalno govorio o reprezentaciji BiH, ali i otkrio recept za pobjedu.

"Mislim da su igrali vrlo dobro protiv Sjeverne Irske do poluvremena. U nastavku su pali, a Sjeverna Irska je agresivan tim", kazao je De Boer.

"Edin Džeko je veoma jak na poziciji napadača, a Miralem Pjanić ima ključnu ulogu. Vidjeli smo da su Irci u drugom poluvremenu 'odsjekli' Džeku i mi to moramo uraditi", dodao je on.

Frenki de Jong je najavio povratak magije u zeničkom hramu fudbala nakon što su popularne Lale izgubile od Meksika prije nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Sutra ćemo pokazati da se vratila magija. Protiv Meksika su igrali dečki koji nikad nisu igrali zajedno, a potrebno je vremena da se naviknu jedni na druge. Promjena trenera je za sada bila dobra, 'kliknuli' smo i za sada ide dobro", rekao je mladi veznjak Barcelone.

Utakmica BiH - Nizozemska igra se sutra od 18 sati. Kladite se u Mozzart kladionici na ovaj meč, a opkladu OSTAVITE OVDJE.

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Recept za Džeku je pusti ga, dovoljno mu je što Višću ima na krilu.
12 0
AmarBolan
Visca nas spasitelj, hahaha
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi