De Bruyne na trenutak šokirao Guardiolu: "Ti si us*ani trener..."

Belgijanac ima smisla za humor

De Bruyne na trenutak šokirao Guardiolu: "Ti si us*ani trener..."

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja proteklog vikenda osvojili su titulu prvaka Engleske.

U nevjerovatnoj borbi za prvaka između Cityja i Liverpoola na kraju je klub s Etihada uspio da odbrani trofej. Pep Guardiola je stigao do čak osme ligaške titule u karijeri što je zaista za svaku pohvalu.

No, jasno je da će u narednoj sezoni glavni cilj Građana biti osvajanje Lige prvaka zbog čega je klub i angažovao Guardiolu. Španski stručnjak je pokazao da je jedan od najboljih trenera na svijetu, ali od njega se očekuje iskorak u Ligi prvaka.

Guardiola ima odličan odnos sa svojim igračima, a to se pokazalo i na proslavi titule. Kevin De Bruyne je odlučio da se našali s Guardiolom i nazove ga us*anim trenerom što je na početku šokiralo Španca, ali je Belgijanac završio rečenicu na odličan način.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ti su us*ani trener, samo pobjeđuješ", poručio je De Bruyne Guardioli tokom proslave titule prvaka Engleske.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi