De Bruyne pokazao kakvo poštovanje ima prema Manchester Cityju

To se cijeni

De Bruyne pokazao kakvo poštovanje ima prema Manchester Cityju

E. Čaušević

Kevin De Bruyne sigurno je jedan od najboljih veznih igrača na svijetu u ovom trenutku.

Belgijanac već nekoliko godina pruža sjajne partije u dresu Manchester Cityja, te je pokazao više puta da se radi zaista o velikom majstoru. De Bruyne je u City stigao na ljeto 2015. godine iz Wolfsburga i to je za njega bio pun pogodak.

Iako se već neko vrijeme uveliko piše o tome da bi De Bruyne ovog ljeta mogao napustiti Etihad i karijeru nastaviti u nekom drugom klubu, ali čini se da ovaj 29-godišnjak to uopšte ne želi.

De Bruyne cijeni kako ga poštuju u ovom klubu otkako je stigao prije pet godina, te ima zaista odličan odnos s Pepom Guardiolom. Iako Cityju prijeti dvije godine suspenzije neigranja u Ligi prvaka to kod Belgijanca ništa ne mijenja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, De Bruyne je poručio da će ostati na Etihadu čak i u slučaju da naredne dvije sezone ne bude igrao s ovim klubum Ligu prvaka. Za njega se raspituje i Real Madrid, no ne želi ostaviti City u teškoj situaciji nakon svega što mu je ovaj klub pružio.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi