De Bruyne već zna narednu destinaciju: "Rekao sam mu da mi ostavi mjesto"

Briljira u Manchester Cityju

De Bruyne već zna narednu destinaciju: "Rekao sam mu da mi ostavi mjesto"

A. Čaušević

Uzimajući u obzir formu u kojoj se nalazi Kevin De Bruyne je trenutno možda i najbolji veznjak svijeta. 

De Bruyne briljira u dresu Manchester Cityja, a sjajnu formu potvrdio i u dresu reprezentacije. Potvrdio je to i protiv Škotske kada je u trijumufu od 0:4 zabio gol i upisao tri asistencije.

Ovaj 28-godišnjak sigurno uživa u redovima Građana, međutim polako već razmišlja gdje će biti za nekoliko godina. Protiv povratka u Belgiju ne bi imao ništa.

U razgovoru za The Sun kazao je kako je rekao Vincentu Companyju da mu sačuva jedno mjesto u Anderlechtu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Rekao sam mu da mi sačuva mjesto za nekoliko godina kada završim ovdje. Ako to uradi za mene, znam gdje će biti moja naredna destinacija i moj posao", rekao je De Bruyne.

Inače, De Bruyne je ugovorom za Manchester City vezan do ljeta 2023. godine pa će u Briselu morati sačekati na njegov eventualni dolazak.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi