Pep nekoliko puta razgovaro s Messijem i savjetovao mu da - ostane!

Nije isključeno da dođe u City, ali...

Pep nekoliko puta razgovaro s Messijem i savjetovao mu da - ostane!

Edmir Škorić

Prema pisanju medija u Španiji, menadžer Manchester Cityja je proteklo vrijeme boravio u Barceloni i u nekoliko navrata je razgovarao s Lionelom Messijem.

Pep i njegov City smatraju se glavnim kandidatom za dovođenje Messija nakon što je Argentinac poslije 20 godina odlučio napustiti Barcelonu.

Stoga su mnogi bili uvjerenja da je Pep u Barceloni, tokom nekoliko sastanaka s Messijem, od Argentinca tražio da ostane pri svom i da dođe kod njega u Manchester .

Međutim, sada su objavljeni detalji razgovora i Pep je navodno Messiju konstantno ponavljao da je najbolje da ostane član Barcelone. U međuvremenu je City njegovom ocu Jorgeu Messiju poručio da je jedini način da engleski klub dovede Lionela taj da se transfer realizuje bez ikakve odštete.

Potražite više informacija na temu La Liga:

City bi priuštio Messiju sve želje ako uspije postati slobodan igrač, mada Argentinac ima ugovor s Barcelonom do ljeta 2021. godine i može da ode samo ako neko uplati 700 miliona eura odštetne klauzule.

Top Komentari

Maestro
Pep je uvijek bio veliki gospodin
4 4
user1593552852
Je li stvarno "razgovaro"?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi