De Laurentiis ne misli spuštati Koulibalyjevu cijenu

Bez obzira na sve što se dešava

De Laurentiis ne misli spuštati Koulibalyjevu cijenu

Velika većina vjeruje da će kriza izvazvana globalnom pandemijom novog koronavirusa spustiti cifre kojima se inače barata na fudbalskom transfer tržištu.

Mnogi su već poslali transfere od 100 miliona eura (i više) u prošlost, ali ima još onih koji se ne daju.

Corriere dello Sport tvrdi da gazda Napolija, Aurelio De Laurentiis nema namjeru spuštati cijenu sjajnog štopera svog tima - Khalidoua Koulibalyja.

Za sve one koji žele dovesti Koulibalyja cijena je i dalje ista, 100 miliona eura.

Inače, za usluge sjajnog 28-godišnjeg Senegalca su zainteresovani brojni evropski velikani (Barcelona, United...), ali se iz medijskih špekulacija može zaključiti da je PSG najodlučniji u namjeri da ga dovede u svoje redove.

Navodno je PSG već Koulibalyju ponudio petogodišnji ugovor vrijedan 10 miliona eura po sezoni, a sam Senegalac je dodao ulje na vatru špekulacijama o transferu na Park prinčeva kupivši stan u Parizu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, ostaje da se vidi da li će PSG (ili neko drugi) biti spreman izdvojiti 100 miliona eura za Koulibalyja nakon svega što se izdešavalo i što će se dešavati u svijetu fudbala.

Ukoliko se to desi, Koulibaly će zvanično postati najskuplji štoper svih vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi