De Laurentiis optužuje: Oni nam žele "rasturiti" klub!
De Laurentiis je rekao da neće biti prodaje igrača Napolija ni po koju cijenu

Prvi čovjek Napolija nije presretan sa potezima konkurenta

De Laurentiis optužuje: Oni nam žele "rasturiti" klub!

S. Pašalić

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis je optužio Inter da pokušava "rasturiti" njegov klub.

Nekoliko igrača Napolija se našlo na meti Nerazzurra u pokušaju da pojačaju svoj tim za narednu sezonu u kojoj će ih sa klupe predvoditi Antonio Conte.

Ali, De Laurentiis je obavijestio Inter i ostale klubove koji su zainteresovani kako niko od zvijezda Napolija nije na prodaju ni po koju cijenu.

"Ljudi u klubu mi kažu da Inter želi "rasturiti" moju ekipu i tražio je moje najjače igrače, ali nemam namjeru prodavati ih, ni Piotra Zielinskog, ali i Lorenza Insignea", rekao je za Corriere dello Sport.

"Insigne bi mogao igrati u bilo kojoj od velikih evropskih ekipa, ali sada je u Napoliju i on je sretan."

"Mi nismo supermarket, naši igrači nisu na prodaju osim ako ne kupimo nekoga za koga mislimo da će tim učiniti jačim. Toliko timova traži naše igrače, ali oni nisu na prodaju.", zaključio je De Laurentiis.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi