10

Komentari (10)

Gr0hot
Nista on lose ili neistinito nije ovdje rekao
Drakula
Vi ne znate gdje ste dosli. Evo navijam za Sarajevo da Tan nije dosao k bi imali akademiju i ostalo. Bez strani ulaganja nema napretka pogotovo ako se oslonis na drzavu i pohlepu politicara. Kaze ide igrat za drugu zemlju i treba sramota da jedna od najboljih plivacica na svijetu Lana Pudar nema bazen. A drzave je ne financira nikako a kad osvoji nesto prvi su politicari tu mamu im j. I zamisli sad ponudi joj hrvarska 10 000€ mjesecnog financiranja a BiH 500 maraka plus topli obrok. Normalno da ces u Hrvatsku prec i ganjat sport. Da do toga dodje pljuvali bi je svi. Bolesnici oni ako hoce nek se pate mladi nek idu gdje im na najljepse
Frane
Bola šta okolišaš kaži mi i srbi smo nesposobni i jedino u BIH što vrijedi su Hrvati, pa jbm mater neće ti pasti kruna s glave, ionako je nemaš.
daske06
Bole li noge jos od ****nja na kosevu
daske06
velez mo
Vrane,je si li rješija septičku jamu,vidin plivao je u Međinama i Jarama.Jeli bija Stampi sa ****arom,jesi li rješija.
limvotemirvah
Nije ok uzimati hljeb ovdje i onda blatiti nasu ligu u stranim medijima, pogotovo jer je 80% budzeta Veleza novac od drzave tj. svih nas.
user1680025161
Seres ti i previše. Sarajevski manglupcicu.
limvotemirvah
Sta sam pogresno rekao?
velez mo
Jest upravu si da je 80 posto od Drzave,a u vas se ode u Kolumbiju,Ekvador ko lafo se uzme Viveros,a usput se dogovori 3,4 tone bjelo za luku Bar.Moj djecak mlad si zelen si
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.