Kraljevi se vraćaju u svoj hram: Pogledajte kako izgleda Santiago Bernabeu pred meč protiv Celte

Utakmica se igra večeras u 21 sat

Kraljevi se vraćaju u svoj hram: Pogledajte kako izgleda Santiago Bernabeu pred meč protiv Celte

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida večeras igraju na svom terenu protiv Celte Vigo meč četvrtog kola La Lige.

Kraljevski klub će po prvi put nakon više od godinu dana igrati na Santiago Bernabeu čije renoviranje još uvijek traje, ali su se stekli uslovi za odigravanje utakmica.

Real je više od godinu dana igrao u svom trening centru, ali su navijači bili oduševljeni kada je potvrđeno da se Kraljevi konačno vraćaju tamo gdje pripadaju.

Renoviranje Santiago Bernabeua i dalje traje punom parom i još uvijek neće biti završeno, ali u klubu su učinili sve da stadion bude uslovan za odigravanje utakmica.

Meč između Reala i Celte igra se večeras od 21 sat, a iz Real Madrida objavili su kako Santiago Bernabeu izgleda pred večerašnju utakmicu.

Image

Image

Potražite više informacija na temu La Liga:

Image

Image

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ovdje je don Messi imao lakse treninge hehehe
3 5
velezovac
Izgleda isto,samo mu nabili ove roštilj konstrukcije...
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi