Defoe u januaru pojačava Crystal Palace?
Defoe je tokom karijere promijenio veliki broj klubova, a Crystal Palace je jedan od onih za koje još nije zaigrao.

Iskusni napadač

Defoe u januaru pojačava Crystal Palace?

Engleski napadač Jermain Defoe mogao bi tokom januarskog prelaznog roka promijeniti sredinu.

Podsjetimo, Defoe je još od ljeta 2017. godine fudbaler Bournemoutha, ali u ovom klubu ne računaju gotovo nikako na njega u toku ove sezone. Odigrao je samo 21 minutu u Premiershipu kroz četiri utakmice i naravno nije uspio postići nijedan gol.

Ipak, trener Crystal Palacea Roy Hodgson ima namjeru da mu pruži šansu da se vrati u život tako što će ga angažovati u januarskom prelaznom roku.

Prema pisanju The Mirrora, Hodgson vidi Defoea kao idealnog igrača na kojeg neće biti potrošeno mnogo novca, a klubu bi mogao donijeti dodatnu snagu u napadu te ima namjeru da ga dovede na posudbu do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Defoe danas ima 36 godina i veliko je pitanje koliko može pomoći bilo kojem klubu u najjačem rangu, ali poznavajući njegove kvalitete ipak treba očekivati da još uvijek nije za staro gvožđe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi