Nema Malcoma, ali može i Chiesa

Roma želi fudbalera Fiorentine

Nema Malcoma, ali može i Chiesa

Nakon što je Barcelona "slomila srce" navijačima Rome i njihovom klubu ispred nosa otela Malcoma, na Olimpicu ipak ne tuguju.

Šta više, Monchi i družina su krenuli u potragu za alternativom za brazilskog krilnog napadač i prema pisanjima italijanskih medija našli su je u mladom Federicu Chiesi.

Sportski direktor Rome Monchi je obećeao navijačima nekoga "sličnog ili čak i boljeg" od Malcoma, a to bi izgleda mogao biti talentovani fudbaler Fiorentine Chiesa.

Prema pisanji La Repubblice, Roma je spremna Fiorentini dati oko 40 miliona eura i Stephena El Shaarawyja u zamjenu za 20-godišnjeg Chiesu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako Rimljani smatraju da sam El Shaarawy vrijedi od 15 do 20 miliona eura, navodno Viole pomenutu ponudu Rome smatraju nedovoljnom, tako da će na Olimpicu morati dodatno odriješiti kesu žele li u svojim redovima vidjeti sjajnog mladog krilnog napadača.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi